"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Veetorustiku ehitustööd häirivad Tartu maanteel liiklust (0)
17. aprill 2024
TORUTÖÖD. Liiklust õnneks päris kinni ei panda. Foto: Ilja Matusihis

Veetorustiku ehituse tõttu Tartu mnt 60a juures on järgmisel nädalal, 22.-27. aprillini liiklus Tartu maanteel Laulupeo ja Lubja tänava vahelisel lõigul oluliselt häiritud. Tööde ajal on tänav suletud poole tee laiuselt, sõidukite läbipääs tagatakse mõlemas suunas ühe sõidurajaga.

Liiklust ümber ei suunata, kuid tuleks arvestada võimalike ummikutest tingitud hilinemistega. Tipptundidel (7.30-10 ja 16-18:30) kasutatakse vajadusel reguleerijaid.

Tallinna transpordiamet soovitab autoga liiklejatel võimalusel vältida 22.-27. aprillini Tartu maantee Laulupeo ja Lubja tänava vahelist lõiku. Tartu maanteega ristuv liiklus Odra tänava ja Türnpu tänava vahel toimub tavapäraselt, kuid ka seal tuleks arvestada pikema sõiduajaga.

Töid teeb AS Tallinna Vesi tellimusel RIA Stanteks OÜ. Tänava sulgemise loaga saab tutvuda Tallinna operatiivinfo veebilehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.