"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ILM. Lähipäevil miinuskraadidest lahti ei saa - tuleb lund ja kohati kuni 6 kraadi külma (0)
18. aprill 2024
Lähipäevil pole külmast pääsu, võib tulla lundki. Foto: Ilja Matusihis

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi lähipäevil miinuskraadidest veel lahti ei saa ning oodata on ka lumesadu. 

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Ida- ja Põhja-Eestis sajab mitmel pool lund. Puhub valdavalt loode- ja põhjatuul 4-10, enne keskööd rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Peamiselt Põhja-Eestis sajab mitmel pool lund ja lörtsi, õhtu poole sadu hõreneb. Puhub läänekaare tuul 3-8 m/s, õhtul pöördub põhjakaarde. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +6 kraadi. 

Pühapäeva öösel on muutliku pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt põhja- ja kirdetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -6 kraadi, rannikul tuleb kohati kuni +1 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega olulise sajuta ilm. Kirdetuul tugevneb 5-11, õhtupoolikul rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +5 kraadi, Lõuna-Eestis tuleb kuni +8 kraadi. 

Esmaspäeva öösel kagu poolt alates pilvisus tiheneb. Vastu hommikut jõuab lume- ja lörtsisadu Kagu-Eestisse ja levib edasi loode suunas. Kirde- ja põhjatuul tugevneb 7-13, puhanguti 15, rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -4 kraadi. Päeval on enamasti pilves ilm. Lumesadu laieneb Kagu-Eestist üle maa loodesse ja muutub intensiivsemaks, hilisõhtul jõuab sadu saartele. Ida-Eestis sajab ka lörtsi. Kohati tuiskab. Puhub kirde- ja põhjatuul 7-13, puhanguti 15, rannikul kuni 20 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid