"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Purupurjus autojuht sõitis Tallinnas surnuks jalakäija (1)
18. aprill 2024
Tallinna hukkus varahommikul jalakäija. Foto: Pixabay

Tallinnas sõitis raskes joobes autojuht neljapäeva varahommikul surnuks kõnniteel liikunud jalakäija.

Teade raskest liiklusõnnetusest laekus häirekeskusele kella 5 ajal. Esialgse info kohaselt liikus 35-aastase mehe juhitud sõiduauto Volkswagen mööda Laagna teed, kui sõitis otsa kõnniteel liikunud jalakäijale. Jalakäija sõi õnnetuses sedavõrd raskeid vigastusi, et hukkus sündmuskohal. 

Politsei tuvastas, et auto roolis olnud mees oli raskes joobes. Kõik muud õnnetuse asjaolud on alles selgitamisel.

Laagna tee on alates Mahtra tänavast linnast väljuval suunal suletud ning seal suunavad liiklejaid ümbersõidule politseipatrullid. Politsei palub liiklejatel seal kandis liigeldes arvestada ümbersõiduga ning varuda oma sõitudeks aega.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Sinder
18. apr. 2024 14:27
Subjekt on nüüdsest kuni letaalse lõpuni isamaalise sõjademokraatia põhimõtete järgi lindprii.