"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna loomaaias õpetatakse konni aitama (0)
20. aprill 2024
Konnade kaitse päev on suurim rahvusvaheline kahepaiksete kaitsele ja loodusharidusele pühendatud päev. Foto: Pixabay

Tallinna loomaaias tähistatakse laupäeval rahvusvahelist konnade kaitse päeva erinevate tegevustega ja õpetatakse, kuidas konni aidata.

Eestimaa Looduse Fond tutvustab kohalikke konnaliike, soovijad saavad endale voltida konna ning huvilised saavad teadmisi, kuidas igaüks saab konnasid aidata. Loomaaia troopikamajas tutvustatakse loomaaias elavaid konni ja näidatakse nende toitmist.

Konnade kaitse päev on suurim rahvusvaheline kahepaiksete kaitsele ja loodusharidusele pühendatud päev. Nii Eestis kui ka mujal maailmas on kahepaikseid loomakesi ohustamas looduskeskkonna saastumine ja elupaikade kadumine. Kevadeti on konnadele eriti ohtlikuks kujunenud maanteega ristuvad sigimispaikadesse suundumise teekonnad, kus mõne tunniga võib hukkuda tuhandeid kahepaikseid.

Üritusel saab osaleda loomaaia piletiga. Programm algab kell 11.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.