"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO. Noored kogusid tonnide kaupa nutiprügi ja üle miljoni küünlaümbrise (0)
20. aprill 2024
Noored kogusid tonnide kaupa nutiprügi. Foto: Pixabay

Reedel toimus Eesti suurima noortele suunatud keskkonnaprogrammi “Rohejaht”  lõpuüritus. Kuusakoski algatatud projektist on kümne aasta jooskul osa võtnud üle 100 000 noore.

Sajad noored kogunesid Telia peahoone juures, et lõpetada Kuusakoski ja Telia ühisprojekt “Rohejaht”. Eesti suurimas noortele suunatud keskkonnaprojektis kogusid üle 14 000 noore kokku üle miljoni alumiiniumist teeküünla ja tonnide kaupa nutiprügi. Üks projekti eesmärk on see, et me aina vähem kaevandaksime metalle.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.