"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII JA VIDEO. Uude koju: Tallinna politseiorkester kolis kummitavast Süsta tänava hoonest mupo majja (0)
23. aprill 2024
Tallinna plitseiorkestri esimene päev uutes ruumides. Foto ja galerii: Aleksandr Guzhov

Tallinnas Paldiski maanteel munitsipaalpolitsei ameti (mupo) majas avati teisipäeval Tallinna politseiorkestri uued ruumid.

Uued ruumid asuvad Paldiski maantee 48a majas. Munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere meenutas orkestri varasemat ajalugu ja uute ruumide otsingut. „Tänu sellele, et sotsiaal- ja tervishoiuamet endale uued ruumid sai, jäid siinsed pinnad vabaks ja siit sündis otsus tuua orkester amortiseerunud ja väidetavalt kummitavast Süsta tänava hoonest meie juurde,” ütles Toompere. 

Toompere lisas, et eriti meeldis talle ühe orkestrandi võrdlus, et uutesse ruumidesse kolimine tundus nagu oleksid Sapakast Mercedesesse ümber istunud.  „Meil ei ole mitte ainult suurepärane harjutusruum, meil on lisaks välja ehitatud noodihoidla, kaasaegsed riietusruumid nii mees- kui ka naisorkestrantidele. Ümberkorraldusi oli palju ja kui pühapäeval pandi veel seina viimased paneelid ja eile toodi kohale lükanduksed, siis tänaseks on kõik valmis. Olete siin omas kodus,” lausus Toompere.

Ruumide avamisel osalenud Tallinna linnapea Jevgeni Ossinovskile tundub, et viimasetel aastatel on orkester sulandunud mitte ainult munitsipaalpolitsei ameti struktuuri, vaid laiemalt kogu pealinna kultuuriellu ja seda oluliselt rikastanud.

Vaata galeriid (24)

“Täiendav huvi, mis on tekkinud teie kollektiivi vastu erinevate kultuuriürituste raames ja see suur kultuuriline sünergia on tekkinud tänu sellele, et te olete oma uue kodu pealinna struktuuris leidnud. Siit on koos tänaste heade sündmustega võimalik minna ainult edasi, aidates tõsta nii pealinna elanike kultuuritaset kui ka seda teha mujal Eestis, tehes oma tänuväärset tööd. Õnnitlen teid – mul on hea meel – teil on nüüd päris oma kodu, kus on hea olla ja loomingule pühenduda. Soovin teile õnnestumisi oma töös ja loodetavasti annavad uued ruumis tõuke uuteks loomingulisteks saavutusteks,” lausus Ossinovski.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.