"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA! Muuseumiööl tiirutavad Tallinnas retrobussid (4)
06. mai 2024
Muuseumiööl saab tasuta sõita ajalooliste bussidega. Foto: Tallinna bussijaam

Laupäeval, 18. mail kella 20-23 toimub Tallinna bussijaamas muuseumiöö, mis kutsub huvilisi tegema lõbusõite ajalooliste bussidega.

Igal aastal muuseumiööl tiirutavad ajaloolised bussid Tallinna bussijaamas. Bussid teevad väikese tiiru ümbruskonnas ja kõik huvilised saavad proovida erinevate vanaaegsete bussidega tasuta turvaliselt sõitmist – seda muidugi reisijana.

Suur muuseumiöö pidu jätkub Ennu Rattaga bussijaamas sees ja üheks ööks muutub Tallinna bussijaam meeleolukaks tantsusaaliks, kus meelelahutust pakuvad ansambel Laine, Nancy ja DJ-d Raul Raju, Villu Kraan ja Ivar Martin. Piletihind südametunnistuse järgi sularahas TÜ Kliinikumi Lastefondi annetuskasti!

Kommentaarid (4)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Arvos
7. mai 2024 22:24
Tegu siiski ürituse nimetusega, mitte aja määranguga. Laadapäevadest oled kuulnud? Selveris? See nimetus antud kohas samuti ei tähenda laada olemasolu.
Anu
7. mai 2024 09:05
Miks on muuseumiöö kella 23ni, minu teada on öö ikkagi23-6.00ni nii põnev oleks muuseumis käia kella kahe kolme ajal öösel
K
7. mai 2024 11:07
Muuseumi töötajad tahavad ikka koju magama ka saada vast
Anu!
7. mai 2024 13:59
Mis sinuga ometi lahti on, et öösel magada ei saa? Igatahes muuseum nüüd küll see õige koht pole, kust oma ihu- ja unemuredele vastust otsida! Põrutaksid ikka parem kohe otseteed ööklubisse nagu korralikel ristiinimestel tänapäeval sellistel puhkudel kombeks!