"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäe kutsub rattureid taas ühissõidule (0)
14. mai 2024
Jalgratturite ühissõit Lasnamäel möödunud aastal. Foto: arhiiv

Lasnamäel toimub 21. mail algusega kell 18 Velomarket OÜ korraldatav ühisrattasõit.

Üritusele kogunemine kell 17.30-18 Tähesaju tee 31 asuva Velomarketi ees. Sõiduga alustatakse kell 18.

Sõit kestab umbes tund. Eelregistreerimist ei ole. Üritus on tasuta. Oodatud on kõik huvilised nii jalgrataste-, elektrirataste- ja elektritõukeratastega. Rattasõidu teekonnal tehakse mitu peatust, seega on üritus kõigile vanuserühmadele jõukohane. Sõitu juhivad ja infot marsruudi kohta jagavad Velomarketi rattapoe töötajad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.