"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
PANE TÄHELE! Maijooks muudab Piritale viivate busside teekonda (2)
14. mai 2024
Laupäeval toimuv Maijooks toob kaasa muudatusi Pirita suunalises bussiliikluses. Foto: Ilja Matusihis

Laupäeval, 18. mail toimuva LHV Maijooksu ajal on osaliselt või täielikult suletud mõned kesklinna ja Pirita linnaosa tänavad, linn vabastas jooksu korraldaja tänavate sulgemise maksu ja ühistranspordiliinide ümbersuunamisega kaasnevate kulude tasumisest.

«Eesti suurimal naiste tervise- ja liikumissündmusel on kindel koht pealinna spordikalendris ning Tallinn aitab igati kaasa selle õnnestumisele,» ütles abilinnapea Kristjan Järvan. 18. mail kella 12.30-14.30 muudetakse linnast väljuval suunal rajatrassile jäävate bussiliinide nr 1, 5, 6, 8, 34 ja 38 peatuste asukohti ja liinide nr 5 ja 6 liikumisteed mõlemal suunal, bussid sõidavad vaba graafiku alusel.

Kolm tööpäeva varem pannakse Narva mnt ja Pirita tee, Kose tee ja Vabaõhukooli tee ning Pirita tee ja Kloostrimetsa tee ristmikele teadetetahvlid, mis informeerivad võistlusest ja liikluskorralduse muudatustest.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

... ja millal hakkab
14. mai 2024 22:31
8 bussiliin taas Narva mnt mööda sõitma, peale maratoni?
Bljääd
14. mai 2024 21:24
Kesklinn niigi praovahele keeratud rööbaste sättimise ja mõtetute arendustega, nüüd pole joosta ka mujal, kui kesklinnas. Jolkipalki seda värki

Seotud artiklid