"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirita rannas hakkab korda valvama öine patrullteenus (0)
14. mai 2024
Pirita rand päikselisel päeval. Foto: Pirita LOV

15. maist hakkab Pirita rannaalal osutama öist patrullteenust Citysec Turvateenistus OÜ. Teenuse eesmärk on tõsta suveajal turvalisust ja ennetada vandalismi piirkonnas, mis hõlmab Supluse puiestee 1c ja Jõesuu tee 5 alasid.

Suvine turvameede aitab ennetada ja vältida rannainventari lõhkumist ning rannaalal paiknevate sanitaarkonteinerite ja müügikioskite sodimist graffitiga. Patrullteenus toimub iga päev ajavahemikus kella 22-st õhtul kuni kella 2-ni öösel, mil on suurenenud vajadus tõhusa valve järele.

“Meie soov on tagada Pirita rannaala puhtus ja turvalisus kõigile külastajatele. Ühtlasi loodame vähendada rannapiirkonna varalist kahju ning pakkuda meelerahu meie kogukonna liikmetele ja ranna külastajatele,” rõhutas Pirita linnaosa vanem Doris Raudsepp turvameetme olulisust. „Julgustame kõiki külastajaid järgima heakorra reegleid ning teavitama võimalikest probleemidest turvapatrulle,“ lisas Raudsepp.

Pirita rand on Sinilipu kvaliteedimärgisega rand. Pirita linnaosa valitsus on pühendunud kohaliku elukvaliteedi parandamisele ja soovib patrullteenusega panustada nauditavama keskkonna loomisele rannaalal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.