"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TULEKUL. Tallinna päeval toimub tänavaspordifestival Ghetto Games eriti suurelt (0)
14. mai 2024
Ghetto Games’il toimub ka tänavatants. Foto: Albert Truuväärt

Tallinna päeva raames toimub laupäeval, 18. mail kella 12-19 meremuuseumi kõrval lennusadama alal tänavaspordifestival Ghetto Games. Oodata on põnevat päeva täis tänavaspordi võistlusi, meelelahutuslikke etteasteid ja vahvaid tegemisi igale vanusele.

Abilinnapea Kaarel Oja sõnul on Ghetto Games enamat kui lihtsalt võistlus – see on elava tänavakultuuri pidu. “Tallinn on 2025. aastal Euroopa spordipealinn ning Ghetto Games aitab omalt poolt suurt spordiaastat sisse juhatada, tuues kokku nii sportlased ja tantsijad kui ka publiku,” ütles Oja.

“Tänavasport ei ole juba ammu enam pelgalt nišš. Seda tõestab ka olümpiaprogramm, kuhu kuuluvad mitmed spordialad tänavakultuurist. Ka Ghetto Games’il toimuvad 3 x 3 korvpall ja tänavatants. Kindlasti rikastab tänavaspordifestival Tallinna päeva programmi, lisades sinna rohkesti nooruslikku energiat.”
Ghetto Games festival pakub tegevust kõigile, olgu siis tegemist kogenud sportlase või lihtsalt festivalimelu nautijaga. Võistlustel saab kaasa elada oma ala parimatele, kes võtavad mõõtu 3×3 tänavakorvpallis, 3 x 3 tänavajalgpallis, MMA-võitlustes, tänavatantsu lahingutes ja tänavatreeningu meistrivõistlustel. Avastamisrõõmu leiab nii interaktiivsetest mängudest, osavusvõistlustest kui ka erilisi leide täis Ghetto poest. Kogu päeva pakuvad meelelahutust DJ-d ja elav muusika ning kaasahaaravad tantsukavad. Tänavatreeningu võistlused viiakse läbi freestyle’i alal, kus osalevad Skandinaavia ja Balti riikide parimad sportlased.

Pealtvaatajatele on sissepääs tasuta, võistlustel osaleda soovijad saavad end registreerida internetis. Lisainfo: www.ghetto.lv ja www.ghettogames.com

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid