"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Sotsid esitasid Lasnamäe linnaosa vanema kandidaadiks Tatjana Lavrova (1)
15. mai 2024
Tatjana Lavrova on pikalt tegutsenud erinevates vabaühendustes ja tõestanud ennast suurepärase eestvedaja ja inimeste kaasajana. Foto: Albert Truuväärt

Sotsiaaldemokraatide Tallinna piirkonna juhatus esitas Lasnamäe linnaosa vanema kandidaadiks Tatjana Lavrova.

„Tatjana Lavrova on pikalt tegutsenud erinevates vabaühendustes ja tõestanud ennast suurepärase eestvedaja ja inimeste kaasajana. Tema eestvedamisel on kodanikualgatuste korras parandatud elukeskkonda nii Lasnamäel, Tallinnas ja mujalgi. Inimesena on ta sildade ehitaja erinevate kogukondade vahel, kelle jaoks on oluline võrdsete võimaluste loomine sõltumata inimese sotsiaalsest taustast,“ ütles sotsiaaldemokraatide Tallinna piirkonna esimees Madle Lippus.

Tatjana Lavrova on viimased pea viis aastat töötanud STEP-programmi peanõustaja, vabatahtlike võrgustiku koordinaatori ja meediajuhina. Programm aitab 14-29-aastaseid õigusrikkumise taustaga noori tööle või õppima asumisel. Tatjana Lavrova on ka varem erinevates programmides nõustanud riskigruppidesse kuuluvaid noori. Ta on holistiline regressiooniterapeut ning düsleksia, düsgraafia ja hüperaktiivsuse korrigeerija lastel, noorukitel ja täiskasvanutel.

Lavrova on Teeme Ära Talgupäeva ja Maailmakoristuspäeva üks algatajaid ja eestvedajaid ning Teeme Ära logo autor. Ta on olnud ETV+ hommikuprogrammi rohelise keskkonna rubriigi saatejuht ja toimetaja ning nädalalehe Den za dnjom ajakirjanik-toimetaja. Ta on kirjutanud seitse näidendit ja mitmeid muinasjutte lastele.

Lavrova on omandanud bakalaureusekraadi rootsi filoloogia erialal. Ta on õppinud tegevusteraapiat, holistilist regressiooniteraapiat ning düsleksia, düsgraafia ja ADHD korrigeerimist.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Arvamus
15. mai 2024 22:42
Peab ütlema, et päris hea valik. Ega muud, kui soovin edu!