"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA! Männi pargis toimub laupäeval esimene Mustamäe muusikafestival (0)
15. mai 2024
DJ Andres Aljaste Mustamäel uisupargis diskot tegemas. Foto: Aleksandr Guzhov

Tallinna päeva tähistamise raames saab laupäeva, 18. mai õhtul Männi pargis teoks esimene Mustamäe muusikafestival koos DJ Andres Aljaste muusikavaliku, valgusmängu, toidutänava ja põnevate etteastetega. Festivalile sissepääs on tasuta. 

Mustamäe linnaosa vanema Marja-Liisa Veiseri sõnul on uued algused seotud alati rõõmsa ootusärevusega. „Männi park on mustamäelastele kujunenud kõige eelistatumaks vaba aja veetmise kohaks. Linnaosa valitsuse soov on siduda selle imekauni pargiga veelgi rohkem heal tasemel kultuurisündmusi. Seega korraldame Männi pargis Tallinna päeva tähistamise raames uue üritusena esmakordselt Mustamäe muusikafestivali. DJ Andres Aljaste muusikavalik tagab mõnusa festivali õhkkonna, erilised puhkealad loovad hea võimaluse nautida sõpradega koosolemist, toidutänav pakub rikkalikku kehakinnitust ja tegelikult on meil varuks veel mitmeid üllatusi. Olete kõik väga oodatud! Loodan, et festival saab mustamäelaste heakskiidu ja sellest kujuneb uus tore traditsioon,“ lisas Veiser.

Esimest korda toimuval Mustamäe muusikafestivalil vastutab muusikavaliku eest  DJ Andres Aljaste. Meeleolu loomisele aitavad kaasa festivali alale ehitatud mõnusad puhkealad, söögid-joogid, festivali kokteilid, valgusmäng ja Siim Koppeli trummishow. 

Hiliste õhtutundideni kestev muusikafestival paneb ühtlasi punkti Tallinna päeva tähistamisele Mustamäel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.