"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine linnaosakogu toetas Jaanus Riibe kandidatuuri linnaosavanema kohale (0)
04. detsember 2021
Foto: Kristiine LOV

Täna õhtul kogunes esimesele koosolekule Kristiine linnaosakogu kümnes koosseis, kus kiideti heaks Jaanus Riibe kandidatuur linnaosavanema kohale, linnaosakogu esimeheks valiti Kristo Enn Vaga.

Jaanus Riibe rõhutas oma kõnes, et tal on selge tööplaan, mille viib järgneva nelja aasta jooksul ka ellu.

“Kristiine jääb roheliseks linnaosaks, muutudes veelgi kodusemaks ja turvalisemaks. Minu tähelepanu saab olema suunatud jalgrattateede, roheliste haljalade ja parkide ning avalike spordiväljakute arendamisele. Linnaosa kultuuri-ja huvitegevuse arendamiseks ehitame Kullo keskusele uue hoone, samuti rõõmustame linlasi jätkuvalt mitmekülgse Löwenruh` pargi muusikaprogrammiga. Meie soov on arendada rohkem asumi- ja hoovikeskseid üritusi, tuues ettevõtmised inimestele koju kätte,” selgitas Riibe.

“Plaan on ka ehitada mitmetele Kristiine lasteaiale uued ja kaasaegsed hooned, juba on alanud Tallinna Vindi Lasteaia ehitamine. Kokkuvõttes parandame linnakeskkonda, järgnevatel aastatel uueneb linnaosa taristu oluliselt. Iga kristiinekas teab, et meie kodu on justkui aed linna südames,” rõhutas Riibe.

Jaanus Riibe on Kristiine linnaosa vanem alates 2017. aastast. 2005. aastal lõpetas Riibe medaliga Tallinna Gustav Adolfi gümnaasiumi reaalklassi ja 2010. aastal kaitses ta Tallinna Tehnikaülikoolis magistrikraadi tööstus- ja tsiviilehituse erialal.

Kristiine linnaosakogusse kuulub 17 liiget. Sinna kuuluvad: Vladimir Velman, Liis Klaar, Leho Kraav, Hanah Lahe, Kristo Enn Vaga, Nikolai Korb, Georg Kirsberg, Helen Hääl, Aimar Ventsel, Maris Sild, Joel Jesse, Igor Gräzin, Liina Normet, Merike Kaljumäe, Oksana Jaakson, Gertrud Kasemaa ja Heidi Tormet.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.