"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tehnikaülikool tutvustab virtuaalsel messil välisõppe võimalusi (0)
16. veebruar 2022
Foto: Scanpix

Kolmapäeval, 16. veebruaril toimub Tallinna Tehnikaülikooli (TalTech) virtuaalne välisõppe päev, kus tutvustatakse üliõpilasvahetuse ja välispraktika võimalusi.
 
Tallinna Tehnikaülikooli tudengitel on suurepärased võimalused ülikooli õpingute ajal saada kogemus ka välismaalt. Kuidas, kuhu ja miks minna, saab teada 16. veebruaril kell 14 algaval virtuaalsel välisõppe messil Study Abroad.
 
TalTechi õppeprorektor Hendrik Voll rääkis, et olla üliõpilane võiks tähendada parimat aega inimese elus. „Kasuta kõiki võimalusi, mida TalTech sulle pakub ja loodan, et oled seni kogetuga rahul. Aga maailmal ja Euroopal on pakkuda veel palju enamat. Kasuta ülikooli mobiilsuse võimalusi, mis on hetkel paremad kui kunagi varem. Ja uskuge mind – viie aasta pärast tagasi mõeldes saate aru, et see oli väga õige valik,“ julgustas Voll.

Välisõppe päeval tutvustatakse üliõpilasvahetuse ja välispraktika võimalusi, üliõpilased räägivad oma kogemustest, tutvustatakse EuroTeQi võimalusi ning palju muud põnevat ja kasulikku.

Välisõppe virtuaalmess toimub Facebookis ja Youtube’s, küsimusi saab küsida live chatis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.