"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
TalTech tervitab uusi tudengeid linnakus orienteerumisega (0)
22. august 2022
Foto: Tallinna Tehnikaülikool / foto on illustratiivne

“Avalöögi orienteerumine on TalTechis üks unikaalne üritus, kus üliõpilasesindus ühendab tudengiorganisatsioonid ja uued rebased üheks. Päev on oluline nii vanadele kui ka uutele, sest tudengiorganisatsioonid saavad alustada uute liikmete värbamist ning rebased saavad tutvuda ülikooli linnaku ja meie värvikireva tudengieluga,” ütles Anna Suzdalev, kes on üliõpilasesinduse juhatuse liige tudengielu valdkonnas.

“Avalöögil saavad uued tudengid tuttavas ka oma kursusekaaslastega, sest orienteerumisgrupid moodustatakse vastavalt erialale,” lisas ta.

Tehnikaülikoolis alustab sel sügisel bakalaureuse- ning integreeritud õppes 1599 uut tudengit. Üliõpilasesindus ja tudengiorganisatsioonid võtavad nad vastu suurejoonelise orienteerumisega 22. augustil Mustamäe linnakus.

Orienteerumisraja 11 punkti on välja pannud TalTechi tudengiorganisatsioonid. Nende seas on tudengivormel, TalTechi Cheerleaderid, filmi- ning robotiklubi, koorid ja üliõpilaskogud. Linnaku eri paikadest leiab sel päeval mitmeid põnevaid atraktsioone: takistusrajad, robotite võidusõit ja katsed.

Melu kestab kella kolmest poole seitsmeni. Rebaste orienteerumine annab suure avalöögi ülikooli eelnädalale ning uuesti algavale kooliajale. Sündmust korraldab TalTechi üliõpilasesindus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.