"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Galerii Open House Tallinn tuure külastas üle 6000 inimese. Vaata, mis olid kõige popimad paigad (0)
10. oktoober 2023
Roosikrantsi residents. Pressifoto

Läinud nädalavahetusel toimus viiendat korda arhitektuurisündmus Open House Tallinn, mis avas 350 tasuta ekskursiooni käigus ligi 40 pealinna paiga ning piirkonna telgitagused. Kehva ilma trotsides jõudis kahe päeva jooksul tuure külastada üle 6000 inimese.

Tänavu haridusele ning kestlikkusele keskendunud programmis leidsid aset ka arhitektuuri ja linnapildiga seotud välkloengud, mis peagi on ka salvestustena järele vaadatavad.

Festivali käigus külastati 39 objekti seas enim Skyonit, kuhu jõudis uudistama 410 inimest, millele järgnesid Püha Johannese Kool 376 huvilisega ja Arter 338 silmapaariga. Samuti populaarsed olid Pelgulinna riigigümnaasium, Mereakadeemia, Noblessneri allveelaevatehas ja „Stalkeri“ muuseum, Eesti Kunstiakadeemia, RMK Metsamaja ja Roosikrantsi residents.

Vaata galeriid (12)

Open House Tallinnat korraldab Eesti Arhitektuurikeskus ja toetavad Euroopa Liit, Eesti Kultuurkapital, Tallinna linn, Briti Nõukogu, Ruukki, Laufen, Rockwool, Wienerberger, Arter Kvartal, Kingivabrik, Raba, Bikram Yoga ning JAHH Catering.

Open House Tallinn on osa Open House Europe koostööprojektist, mida kaasrahastab Euroopa Liit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.