"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
SUUR GALERII: Talv kevadises Tallinnas. Mida toob uue nädala ilm? (0)
05. aprill 2024
5. aprill Tallinnas: lund, tuisku, jäidet. Foto: Ilja Matusihis

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi läheb ilm lähipäevil taas soojemaks ja uue nädala alguses ulatuvad õhusooja maksimumid 19 kraadini. 

Vaata galeriid (58)

Pühapäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Paiguti tekib udu. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul, hommikuks pöördub lõunakaarde ja puhub 2-8, saartel tugevneb puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, puhanguti 14, saartel ja rannikul 8-13, puhanguti 18 m/s. Soojaa on 9-15, rannikul paiguti 6 kraadi 

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub edelatuul 5-10, enne keskööd rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 4-7, Kagu-Eestis kuni 10 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma. Puhub edela- ja läänetuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 9-15, rannikul kohati 5 kraadi. 

Teisipäeva öö on vähese pilvisusega, hommikuks pilvisus tiheneb. Üksikutes kohtades sajab vähest vihma. Puhub edelatuul, hommikuks pöördub järk-järgult kagusse ja puhub 2-8 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma. Puhub kagu- ja idatuul 3-8, õhtul rannikul kuni 11 m/s. Sooja on 10-15, Lõuna-Eestis kuni 19, rannikul kohati 7 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.