"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiines tähistatakse taasiseseisvumispäeva suure rahvapeoga, esinevad Nele-Liis Vaiksoo ja ansambel Horoskoop (0)
17. august 2022

„Usk ja lootus olid need, mis iseseisva Eestini meid üheskoos tõid, ning seda on oluline koos tähistada ja ka muusikas väljendada. Iseseisvus kuulub kõigile, seetõttu on märkimisväärne, et ka see kontsert on kõigile tasuta ja sobib igas eas inimestele. Me saame olla tänulikud, et elame sellisel ajastul, kus näeme, kuidas iseseisvuspüüdlus on kandnud vilju, ning tähistada seda üheskoos,“ ütles Kristiine Linnaosa vanem Jaanus Riibe, kutsudes tallinlasi kontserdile.

Eesti riik tähistab sel aastal 31. taasiseseisvumise aastapäeva. Kolmapäeval, 17. augustil algusega kell 18 tähistatakse Löwenruh’ pargis taasiseseisvumispäeva Nele-Liis Vaiksoo ja ansambli Horoskoop kontserdiga. Sissepääs on kõigile tasuta! 

Linnaosavanem kutsub Kristiine inimesi üles jagama sotsiaalmeedias ka pilte sellest, kuidas keegi tähtpäeva tähistab.

Pidupäeval esinev ansambel Horoskoop alustas tegevust 2018. aastal ning nende repertuaari kuuluvad telesaates „Horoskoop“ kõlanud laulud, 60ndate ja 70ndate menuhitid. Seekord on külalissolistiks armastatud lauljanna Nele-Liis Vaiksoo.

Ajalooline kõrghaljastusega Löwenruh’ park on selliseks puhuks kaunis kontserdipaik. Kontsert algab kell 18.

Lisainfo: ürituse link Facebookis.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.