"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD. Lasnamäe Uisupargis saab nautida pühade ajal jäärõõme (0)
30. detsember 2023
Albert Truuväärt

Lasnamäe Uisupark töötab talvevaheajal tunni võrra kauem kui muidu.

Vaata galeriid (39)

„Lasnamäe Uisupark on suurepärane koht, kus veeta linnaosas aktiivselt vaba aega. Usun, et paljud on mõelnud sellele, mida võiks ette võtta pühade ajal. Minge kindlasti uisutama ning püsige terved pühade ajal,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Ajavahemikul 23. detsembrist 7. jaanuarini töötab Lasnamäe Uisupark (Varraku 18) tunni võrra kauem kui muidu. Kui tavapäraselt on võimalik uisutada kella 10-st kuni kella 21-ni, siis koolivaheajal on Uisupark avatud kella 22-ni õhtul.

Riigipühadel kehtib nädalavahetuse hinnakiri (24., 25. ja 26. detsembril ning 1. jaanuaril). Kui osta pilet Uisupargi e-poest, on võimalik see soetada tavapärase hinnaga. 

Kohale on võimalik tulla kasutades ühistransporti. Lähimad peatused on: Virbi, Loitsu ja Lendtähe, bussid nr 44, 51 ja 65. Lasnamäe linnaosa valitsus tuletab elanikele meelde, et Lasnamäe Uisupargile lähim tasuta parkla on Tondiraba jäähalli (Varraku 14) ees, kus on võimalik parkimiskellaga tasuta parkida 4 tundi.

Lisainfo: https://uisupark.ee/lasnamae-uisupark/.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.