"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mart Poomi Jalgpallikooli renoveeritav jalgpallikeskus saab nurgakivi (0)
09. september 2015
Scanpix

Kolmapäeva õhtul pannakse nurgakivi Nõmmele Võidu tänavale Mart Poomi Jalgpallikooli renoveeritavale jalgpallikeskusele, mis peaks valmima 2016. aasta algul; keskuse ehitus läheb maksma 1,5 miljonit eurot.

Nurgakivi panekul osalevad Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu, Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak ja endine tippjalgpallur Mart Poom.

“Oleme ise rajanud ja korrastanud mitmeid spordirajatisi ja tunnustame igat eraalgatust, mis noorte liikumis- ja sportimisharjumusi aitab edendada,” ütles abilinnapea Arvo Sarapuu pressiteates.

“Naastes Eestisse pärast pikka tegevjalgpallurikarjääri Inglismaal 2010.a. augustis, võtsin ma üle Männiku staadionil aastast 2001 tegutseva FC Nõmme Unitedi klubi, mille põhjal saigi loodud Mart Poomi Jalgpallikool,” ütles Mart Poom.

“Tänaseks oleme me Männiku staadionile juba rajanud kaasaegse kastmissüsteemiga naturaalmuruväljaku ja uue kattega kunstmuruväljaku, mis talveperioodiks kaetakse kilehalliga. Samuti oleme rajanud pealtvaatajate jaoks tribüünid nii muru- kui ka kunstmuruväljaku äärde kokku 350 inimesele. Lisaks oleme investeerinud varumeestepinkidesse ja kaasaegsetesse treeningvahenditesse, et tõsta noorte treeningtöö kvaliteeti,” lisas Poom

Selle aasta juunis algasid objektil Võidu 16 uue staadionihoone ehitustööd ning kolme suvekuuga on keskuse ehitus jõudsalt edenenud ja seda tänu nii Mart Poomi kui ka Eesti Jalgpalli Liidu finantseeringule. Uues keskuse ehitustööde lepinguline maht on 1,5 miljonit eurot ja selle sisustamiseks kulub 150 000 eurot.

Jalgpallikeskuse plaanitav valmimise aeg on 2016. aasta algus. Sinna tulevad lisaks uutele mängijate, treenerite ja kohtunike riietusruumidele ka jõusaal, aeroobikasaal, saunaruum, koosolekuruum, kohvik ja majutus 40 inimesele, et korraldada noortele laagreid ja turniire.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.