"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Lastekaitsepäev meelitab parki (0)
28. mai 2021
Foto Ilja Matusihis

„1. juunil pakuvad Politseiaias, Falgi ja Vaikses pargis nii lastele kui noortele lõbusat ajaveetmist batuudid ning teatud kellaaegadel ootavad seal ka meeldivad üllatused. Loodetavasti teeb ka ilm lastekaitsepäevaks toreda kingituse, kuid oleme valmis selleks, et pakkuda ajaviidet ka väikese vihmaga,” ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Batuute saab sel päeval kõigis kolmes pargis kasutada ajavahemikul kella 14-st kuni 20-ni. Lõbustus on tasuta kõigile lastele ning neid teenindatakse elavas järjekorras. Lisaks võivad nii Politseiaias, Falgi kui Vaikses pargis saada lastele ja noortele osaks üllatused. Politseiaias juhtub see kell 14-16, Falgi pargis kell 16-18 ja Vaikses pargis kell 18-20.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.