"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
kuldne mask eestis Lavastaja Venjamin Smehhov: Inimesed, kes armastavad käia teatris - neis peitub Jumala vaim (0)
17. oktoober 2021
Žanna Sokolova

“Kuldse Maski fenomeni saab kõige lühemalt lahti seletada nõnda, et see üritus kuulub kõigi kunsti pisikuga nakatunud inimeste lemmikute hulka,” sõnas Venemaa näitleja ja lavastaja Venjamin Smehhov Kuldne mask Eestis avaüritusel.

“Venemaal on kõik hästi, aga peaaegu kõik on oma looming või isetegevus ehk siis pole professionaalne. See puudutab nii kunsti, kui ka majandust, poliitikat jne. See aga, mis alati kõikidel aegadel ilmtingimata rõõmustab, on vene kultuur. Teatril on oma unikaalne omapära – teatud külgetõmbejõud. Inimesed, kes armastavad käia teatris ja käivad teatris – neis peitub Jumala vaim. Selles seisnebki teatri ime ja see on midagi seletamatut. Ja kõik need, kes on juba ostnud Kuldse Maski pileteid, on meie inimesed,” ütles Smehhov. 

“Õnnitleme üksteist, et oleme elusad ja terved. Õnnitleme seoses sellega, et vaatamata pandeemia piirangutele me võitsime raskused. Ja meil, Rahvuste Teatri näitlejatel on väga vedanud, et asume selles muinasjutulises lossis (Raekojas – toim) ja saame siin rääkida nii vene, eesti, inglise kui teistes keeltes. Ja nendest keeltest põhiline on südame keel. Ja teie linnapea on tõepoolest imeline inimene,” sõnas Smehhov.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.