"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine tegevuskeskuses saab vaadata TalTechi fotoklubi näitust „Makro“ (0)
11. november 2022

Novembrikuu vältel on võimalik Kristiine Tegevuskeskuse päevakeskuse esimese korruse koridoris näha TalTechi fotoklubi liikmete makrovaates fototööd erinevatest olenditest ja esemetest.

Näitusele jõudnud fotode autoriteks on: Hans-Toomas Saarest, Annika Õisnurm, Leo Muiste, Johanna Brigite Varro, Deniss Frolov, Raimond Vink, Marcus Pähkel, Elina Jõpiselg, Henri Olak ja Marko Vilberg, kelle seas on nii TalTechi tudengeid kui ka vilistlasi.

„Mul on hea meel, et andekate ja aktiivsete inimeste looming tuuakse ka eakateni, kuna alati ei pruugi galeriides ning muudes näitustesaalides eksponeeritavad näitused nendeni jõuda,“ ütleb Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ning kutsub kõiki näitusele, et silmaringi veelgi avarada.

TalTechi Fotoklubi tegutseb alates 2002. aastast ning ühendab fotograafiahuvilisi noori, mille liikmeteks on nii ülikooli tudengid kui ka vilistlased. Tänavu täitub Fotoklubil 20 tegevusaastat. Klubi eesmärgiks on ühendada fotograafiahuvilisi Taltechi noori, pakkudest neile võimalust tegeleda võimalikult erinevate fotograafia alaliikidele.

Kristiine Tegevuskeskus (Sõpruse pst 5) on avatud E: 8-45-17.30, T-N: 8.45-16.30 ja R: 8.45-15.30

Näitusele on oodatud kõik huvilised!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.