"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pühapäeval toimub Räägu pargis perehommik (0)
08. märts 2024
PEREGA VABAS ÕHUS. Pühapäeval Räägu pargis. Foto: Aleksandr Guzhov

Pühapäeval, 10. märtsil algusega kell 12 toimub uuenenud Räägu pargis (Nõmme tee 52) Kristiine linnaosa valitsuse korraldatud perehommik, kuhu on oodatud kõik lapsed ja lapsevanemad.

Liikumisõpetaja Siim Tõnissoni juhendamisel on kavas erinevad mängud nagu sipelgakull, kivi-paber-käärid, kass ja hiir ning palju muud põnevat.

„Lastele meeldib liikuda, kogu aeg on meeldinud. Lihtsalt neid ümbritsev keskkond on väga palju muutunud aja jooksul. Liikumismängud on loodud selleks, et hoovisport uuesti au sisse viia. Pühapäev on ideaalne võimalus enda laps(ed) liikumisega nakatada,” julgustab Tõnisson.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on perehommiku sihiks tuua rohkem noori õue liikuma ja pakkuda mitmekülgseid tegevusi. “Üritus toimub uuenenud Räägu pargis, mis pakub senisest paremaid võimalusi välitegevusteks.”

Kristiine perehommik toimub Norra projekti „Nooresõbralik õigussüsteem“ raames.

Märksõnad:
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.