"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Neljapäeval, 4. mail toimub Mustamäe noorte spordipäev. Samal päeval avatakse staadionil ka sporditeemaline kunstinäitus (0)
28. aprill 2023

4. mail 2023 kell 15.00 toimub Kadaka rahvastaadionil (E. Vilde tee 120) Mustamäe noorte spordipäev ning samal päeval avatakse staadionil ka sporditeemaline kunstinäitus Mustamäe koolide algklassiõpilaste joonistamiskonkursi „Sport on lahe“ võidutöödest.

Kevade alguses kuulutasid Mustamäe Linnaosa Valitsus ja Kadaka rahvastaadion linnaosa koolide algklasside õpilaste (1.-4. klass) jaoks välja auhinnalise spordijoonistuste konkursi „Sport on lahe“.

„Kokku laekus „Sport on lahe“ konkursile 295  tööd – üks ilusam kui teine! Meil, korraldajatel oli siiralt huvitav ja hea meel näha, kuidas lapsed on oma huvi spordi vastu joonistustesse pannud,“ rääkis Kadaka staadioni juhataja Nikita Tšerednitšenko. „Konkursi 58-st võidutööst koostatud näitus avatakse Kadaka staadionil pidulikult 4. mail ning see jääb kaunistama meie rahvastaadioni kogu liikumisaasta vältel.“

Laste kunstiteostele annavad tagasisidet Eesti Kunstiakadeemia kunstipedagoogika õppekava magistrandid ning Eesti Kunstiakadeemia tunnustab näitusele valitud noorte kunstnike panust joonistusmeenetega. Eriauhindu panevad välja ka maailmameister ja olümpiavõitja Gerd Kanter, Mustamäe Linnaosa Valitsus ja Mustamäe Huvikool.

Näituse avamisega samal päeval, 4. mail toimub Kadaka rahvastaadionil (E. Vilde tee 120) ka Mustamäe noorte spordipäev, kus on kavas palju põnevaid trenne ja võistlusi igas eas noortele. Üritus on kõigile tasuta!

Tulge ja veetke üks sportlik pärastlõuna Kadaka staadionil!

Mustamäe spordipäeva kava:

15.00 – Gerd Kanter’i tervitus

15.30 – Näituse avamine, parimate autasustamine

15.10-16.00:
– Jalgpalli täpsuslöögi võistlus
– Köievedu
– Täpsusviske mängud

16.00-17.00:
– Maadlus
– Lauatennise võistlus
– Hüppenööriga hüpped

16.30-17.10 – Zumba avalik trenn

17.00-18.00:
– Indiaca mäng
– Street korvpalli võistlus Nord Spordiklubi.

Kadaka rahvastaadionil toimuvate ürituste ja tasuta treeningutega saab ennast kursis hoida staadioni Facebooki lehel: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083091134294

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.