"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Moedisainer Reet Aus: olen suve veetnud töötades ja ujudes (0)
19. juuli 2021
Reet Aus. Foto: Scanpix

“Käesoleva eriliselt kuuma suve olen lühidalt öeldes veetnud töötades ja ujudes, kordamööda,” ütles moedisainer Reet Aus vastuseks Pealinna küsimusele oma tänavuse suve veetmise kohta.

Ausi sõnul on koroona viinud rõivaste müüki alla, samas mugavusrõivaste tootjatel läheb hästi, kuna inimesed on hakanud ostma rohkem mugavamaid rõivaid, kuna talvisel ajal olid enamus asutustest kinni ning esines karantiinikohustust. “Inimestel siiski raha riiete ostmiseks jätkub, kuna nad ei reisi nii palju ning sellest alles jääv raha kulutatakse enamasti kodule,” märkis Aus.

“Riiete sektoris on kliendid üsna lojaalsed, kuigi võib täheldada, et praegused kuumalained panevad inimesi rohkem mõtlema kliima muutumisele ja soojenemisele. Sellest tulenevalt on kõige enam kannatada saanud kiirmood, kus on müügid kõvasti kahanenud, seda näitavad nii numbrid kui ka viimastel aastatel olnud pankrotid. “

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.