"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD Tallinna Lastekodu laste illustreeritud sussidest valmis näitus (0)
23. november 2021
alfa-omega.ee

Nautica ostukeskuses avati näitus Tallinna Lastekodu laste poolt illustreeritud sussidest. Värvitud sussid valmistati koostöös Eesti Kunstiakadeemia aksessuaari- ja köitedisaini osakonnaga ning Võru jalatsitootja OmaKing toetas projekti sussidega.

Vaata galeriid (20)

Eesti Kunstiakadeemia (EKA) aksessuaari- ja köitedisaini osakonna ja Tallinna Lastekodu ühisprojekti raames korraldatud töötoa jätkuna valmisid koostöös ettevõttega OmaKing sussid, millele tegid illustratsioonid Tallinna Lastekodu lapsed. Lastele anti lähteülesandeks disainida sussid oma nägemuse järgi, et nad saaksid end väljendada kunsti abil.

Nautica Keskuse esindaja Teana Baskirtseva ütles: “On suur rõõm, kui tekib võimalus selliseid toredaid näitusi meie keskuses eksponeerida. Üritame enda poolt aidata kohalikku kogukonda nii nagu saame ja antud projektist innustatuna otsustasime, et Nautica keskus toetab Tallinna Lastekodu lapsi joonistusvahenditega ning jõuluaegse annetusega.”

Näitusel saab näha kokku 32 sussipaari, mille on illustreerinud projektis osalenud Tallinna  Lastekodu lapsed. Susside näitus on Nautica ostukeskuses avatud 19. novembrist kuni 10. jaanuarini keskuse teisel korrusel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.