"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
TIIU KIRSIPUU: Aitan Vabadussõja monumenti taastada ja lähen Tallinnas teatrisse (1)
20. juuni 2022
Tiiu Kirsipuu. Foto: Scanpix

“Suvi tuleb töine. Käsil on suurem ettevõtmine. Modelleerin praegu Vabadussõja mälestusmärgi pronksfiguure. Tegu on Amandus Adamsoni omaaegse mälestusmärgiga Vabadussõjas langenuile, mille taastamisel saame lähtuda ainult toonastest fotodest,” kirjeldas skulptor Tiiu Kirsipuu. Pealinn küsis, kuidas tuntud inimesed suvel puhkavad ning millised on Tallinnas paigad, kus puhata tasuks.

“Töö on tehniliselt keerukas ja suurt täpsust nõudev, on ju Adamsoni teosed tuntud oma detailirohkuse ja põnevate nüansside poolest. Pronksivalu kestab töökojas seejärel seitse-kaheksa kuud, et siis järgmisel suvel mälestusmärk Viljandis pidulikult avada,” lisas Kirsipuu.

“Tööpäevade järel plaanin pealinnas ka puhata. Tallinnas plaanin suve jooksul nädalavahetustel külastada mitmeid kultuurisündmusi, teatri- ja kontserdipiletid on juba ostetud.”

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

vapsik
20. juuni 2022 19:29
https://vapsid.weebly.com/paumltsi-diktatuur.html