"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD Mustamäel saab pühade ajal tasuta sõita isejuhtiva jõulubussiga (0)
23. detsember 2022
Albert Truuväärt

Kõik soovijad saavad kuni esmaspäevani iga päev tasuta sõita  Tallinnas Mustamäel Männi pargis osaühingu Auve Tech valmistatud isejuhtiva jõulubussiga.

Vaata galeriid (26)

Targa linna lahendustele pühendunud ning maailma esimese autonoomse vesiniksõiduki loonud Eesti tehnoloogiaettevõte Auve Tech OÜ kuulub maailmas oma valdkonnas viie autonoomse sõidukite arendusprojekti hulka, mis võivad kujundada juhita ühistranspordi tulevikku. Auve Tech poolt välja töötatud ja ehitatud ja Eesti keerulistes ilmastikutingimustes testitud isejuhtivad bussid on sõitnud Soome, Kreeka, Poola ja mitmete teiste riikide tänavatel.

Tallinlased saavad uut tehnoloogiat proovida kuni 27. detsembrini iga päev kell 15-18 Männi pargis.

Jõulubuss peatub ja võtab reisijaid peale Ehitajate tee ja Keskuse tänava poolses Männi pargi nurgas. Reisijaid tervitavad ja kostitavad piparkookidega päkapikud. Kogu teenus on soovijatele  tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.