"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
galerii Salsa ja bachata tasuta trennid toimuvad taas Pirita rannas (0)
17. juuni 2023
Albert Truuväärt

Pirita Linnaosa Valitsus korraldab taas salsa ja bachata tantsutrenne Pirita rannas. Kuumad ja kaasahaaravad tantsutreeningud on suurepärane võimalus nautida suveõhtuid, õppida uusi tantsusamme ning veeta aktiivselt aega koos sõprade ja perega.

Vaata galeriid (31)

Trennid toimuvad Pirita rannas reedeti kell 18.00-19.00 ning pakuvad kõigile huvilistele tasuta osalemisvõimalust.

Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit on entusiastlik tantsutrennide üle. Ta ütleb: “Olen äärmiselt rõõmus, et saame tuua kuumad tantsurütmid Pirita randa, kuhu nad väga hästi sobivad. Ootame sel aastal veelgi suuremat osalust eelmise aasta populaarsetes trennides.”

Salsa ja bachata tantsutrennid toimuvad järgmistel kuupäevadel:
30. juuni
14. ja 28. juuli
4. ja 18. august

Treeningute kogunemiskoht on Pirita surfiklubi juures rannaliival. Juhul kui ilmataat ettevõtmist ei soosi, liigutakse tantsima Pirita Vaba Aja Keskusesse aadressil Merivälja tee 3. Treeninguid viib läbi tuntud tantsukeskus “Casa de Baile”.

Salsa ja bachata on kaasahaaravad Ladina-Ameerika tantsustiilid, mis pakuvad suurepärast võimalust keha liigutamiseks, rütmitunnetuse arendamiseks ning ka uute sõprade leidmiseks. Need tantsud sobivad nii algajatele kui ka juba kogenud tantsijatele.

Tantsutrennid on üks osa Pirita Linnaosa Valitsuse 30. juubeli programmist, mis pakub elanikele mitmekesiseid vabaajaveetmise võimalusi ning mitmekülgset kultuuri- ning spordiprogrammi.
Ootame kõiki tantsuhuvilisi Pirita randa puusi keerutama!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.