"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Musta rokib! Üle-eestiline noorte bändide festival toob Kultuurikeskusesse Kaja 10 andekat noorte bändi (0)
01. august 2023
Mustamäe kultuurikeskus Kaja Ilja Matusihis

Laupäeval, 2. septembril tulevad Mustamäe Kultuurikeskusesse Kaja üle Eesti kokku 10 noorte bändi, kes on avaldanud soovi oma andeid suurel laval näidata.

Noorte muusika edendamine ei ole keskusele võõras, sest endises Mustamäe Kaja keskuses toimus aastaid tagasi Kaja Rock, mis oli hüppelauaks rokkaritele.

Ka nüüdne uues kuues festival, mis ei keskendu vaid rokk muusikale, annab noortele artistidele võimaluse esineda suurema publiku ees ning saada seeläbi väärtuslikku esinemise kogemust. Ühtlasi valib publik ka enda lemmiku, kellele on ette nähtud auhind stuudios loo salvestamise võimaluse näol. Festivali peaesineja ja patroon on õhtut lõpetav armastatud muusik Daniel Levi!

Noorte bändide festival „Musta rokib“ on Mustamäe Kultuurikeskus Kaja, Mustamäe Linnaosa valitsuse ja Mustamäe Avatud Noortekeskuse korraldatav üle-eestiline festival, kuhu on oodatud esinema kuni 10 noorte bändi. Festivali peaeesmärgiks on võimaldada noortel muusikutel näidata oma andeid ja edendada seeläbi muusika maastikku.

Praeguseks on selgunud need 10 andekat bändi, kes esinevad Kultuurikeskuse Kaja suurel laval 2. septembril Noorte bändide festivalil Musta rokib. Olete oodatud noori toetama ning sama päeva õhtul kell 20:30 nautima Daniel Levi suurepärast kontserti.
Lisainformatsioon ürituse kohta Kaja kodulehel https://kajakeskus.ee/kalender/noorte-bandide-festival-musta-rokib/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid