"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Loomaaed tähistas kotkaste kaitse päeva (0)
07. jaanuar 2024
Foto: Inari Leiman

Pühapäeval, 7. jaanuaril kell 13 kutsusime kõiki huvilisi loomaaia kullimäele tähistama saabuvat kotkaste kaitse päeva, mida üle maailma peetakse 10. jaanuaril.

Kullimäel saime lähedalt näha neid terava pilgu, võimsa noka, tugevate küüniste ning laiuvate tiibadega uhkeid ja häälekaid röövlinde. Kuulsime nende muredest ja rõõmudest ning vaatasime mida ja kuidas nad süüa armastavad.

Loomaaia sünnipäev on augustis, kuid sünnipäevasündmused algavad juba jaanuaris: tuleval reedel, 12. jaanuaril avame keskkonnahariduskeskuses näituse „Sándor Stern 100 – joonistused ja maalid“.

Tallinna loomaaiaga tihedalt seotud olnud kunstnik-animalisti, graafiku, illustraatori ja noorte animalistikaringi juhendaja Sándor Martin Sterni sünnist möödub tänavu jaanuaris 100 aastat. Näitusel on välja pandud tema joonistused, akvarellmaalid, raamatuillustratsioonid, logod ja postmargikujundused. Sándori loomutruid loomajoonistusi näeb ka loomaaias jalutades teeviitadel ja liike tutvustavatel stendidel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.