"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
PANE TÄHELE. Kentmanni tänaval katkeb täna öösel soojus (1)
10. jaanuar 2024
PAUS. Täna öösel võib Kentmanni tänava majades korraks jahe hakata. FOTO: Pealinn

Utilitas Tallinn parandab kolmapäeva hilisõhtust kuni 11. jaanuari varahommikuni Tallinnas Kentmanni tänav 10 juures kaugküttetorustikku.

Töödega alustatakse kell 22 ja lõpetatakse neljapäeval kell 6. Seoses parandustöödega toimub soojusvarustuse katkestus Utilitase klientide hoonetes Allika, Kaupmehe, Kentmanni, Kentmanni põik, Lembitu, Liivalaia, Lätte, Rävala puiestee ja Tatari tänaval.

Utilitas on soojusvarustuse katkestusest hoonete haldajaid teavitanud. Tööde tõttu kehtib piirkonnas ajutine liikluskorraldus.

Märksõnad:
Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

ikkagi Ukraina president saabub
11. jaan. 2024 03:23
keskkütte torusid parandatakse. ........tuleb meelde 1963 .a. , kui santehnik tuli Pärnu mnt.133 ja krt.... , et soovis kontrollida soojavee boileri olukorda (tegelikult pani lutika)) , sest samal ajal tuli Leningradi Rootsist vanaisa uus abikaasa ja kõik, mis räägiti telefoniga(see oli esikus ja lutikat ei saanud nähtavalt panna ) . Nüüd siis ehitavad jälgijad keskkütte trasse ? :)