"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eesti 200 pakkus välja Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosa uued juhid (2)
18. aprill 2024
Renata Lukk ja Külli Tammur. Fotod: Eesti 200

Eesti 200 Tallinna piirkonna juhatus nimetas Põhja-Tallinna linnaosavanema kandidaadiks Külli Tammuri ning Kristiine linnaosavanema kandidaadiks Renata Lukki, sedasta BNS.

Külli Tammur on omandanud magistrikraadi Tallinna ülikoolis organisatsioonikäitumise erialal. Aastatel 2009–2017 oli ta Padise vallavolikogu esimees ning alates 2017. aastast tänaseni, omavalitsusreformi järgselt moodustatud Lääne-Harju valla volikogu esimees. Aastatel 2005-2024 töötas Tammur keskkonnaministeeriumi valitsemisalas erinevatel ametikohtadel, viimati kliimaministeeriumi strateegiajuhina. Praegu töötab ta Tallinna strateegiakeskuses.

Renata Lukk on omandanud magistrikraadi Tartu ülikoolist Euroopa keelte ja kultuuride erialalt, õppinud täiendavalt Leedus nii Vilniuse kui Vytautas Magnuse ülikoolides, on kvalifitseeritud õpetaja, töötanud sisejulgeoleku valdkonnas projektijuhina ning on praegu välisministri Margus Tsahkna nõunik.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

HUGHES RICHARD
13. mai 2024 03:34
A few months ago, I had a tough time when my bitcoin was stolen. It was really hard for me. Thankfully, WebCipher Cyber Security Service came to my rescue. They were really professional and helped me get back what I thought was gone forever. I'm so thankful for their help and I think they're great for anyone who needs help with crypto recovery. You can contact them through email at webcipher@cyberdude.com and also whatsapp: +16093651751
Susan Benson
18. apr. 2024 22:39
Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant. Kas vajate oma projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pika- ja lühiajalisi laene, tagatisega ja tagatiseta laene ja palju muud. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447915601531 ja saate kohe vastuse. Laen usaldusväärselt ja pädevalt ettevõttelt on see, mida vajate oma eesmärgi saavutamiseks. Oleme kõikehõlmav finantsteenuste ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

Seotud artiklid