"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO. Politsei hoiatab: ringluses on võltsitud 20-eurosed (0)
18. aprill 2024
Käibel on 20-euroseid võltsitud rahatähti. Foto: Pixabay

Politsei palub kõigil olla tähelepanelik eriti 20-euroste rahatähtede puhul, sest viimastel nädalatel on politseile teatatud mitmest võltsitud sularaha juhtumist. 

Aprilli algusest on politseini jõudnud ligi 1200 euro väärtuses võltsitud 20-euroseid kupüüre, mis on väga hea kvaliteediga.

“Kõige lihtsam viis ongi, et võtate kätte ja vaatate ja katsute kupüüri hoolikalt, on see sile või mitte, kas kaitsemärgid ja -ribad on olemas või mitte ja kui on mingi kahtlus, leidke esimene koht, kus on võimalik tehniliselt seda kupüüri kontrollida ehk kui teile satub kätte valeraha, andke julgelt sellest politseile teada. Te jääte küll sellest rahatähest ilma, keegi seda ei asenda, olete miinuses, aga ärge kartke mingit vastutust,” ütles Põhja prefektuuri kriminaalbüroo raskete kuritegude talituse juht Vjatšeslav Milenin.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.