"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Keskraamatukogu kutsub lapsi jutte kirjutama (0)
12. oktoober 2022
Foto Albert Truuväärt

Kõik 7-12-aastased lapsed on oodatud kuni 30. novembrini osalema jutuvõistlusel, mille parimad palad jõuavad 2023. aastal Tallinna Keskraamatukogu kinkeraamatusse „Omad jutud 4“. Kõik osalejad pääsevad võistluse lõpuüritusele, mis toimub 10. detsembril T1 meelelahutuskeskuses Super Skypark.

Raamatukogu kutsub lapsi kirjutama neljal teemal: „Juhtum kooliteel“, „Erinevus“, „Kuidas saada peaministriks?“ ja „Laul võib minna lappama“. Et kirjutamine läheks lihtsamalt, saavad huvilised oktoobrist novembri lõpuni osaleda ka samateemalistes loovkirjutamise töötubades, mida viivad läbi lastekirjanikud Tiiu Kitsik, Anti Saar, Indrek Koff ja  Ilmar Tomusk. Esimene töötuba „Juhtum kooliteel“ kirjanik Tiiu Kitsikuga toimub Zoomi vahendusel 17. oktoobril kell 12.

Kogumiku „Omad jutud“ väljaandmine on kujunenud üheks Tallinna Keskraamatukogu traditsiooniks. Iga nelja aasta tagant koguvad raamatukoguhoidjad selle jaoks laste omaloomingut, millest pannakse kokku kinkeraamat kõigile järgmisel aastal Tallinnas 1. klassi minevatele lastele. Nõnda saavad jutuvõistlusel osalejad näha oma loomingut raamatus ja võimaluse valmistada rõõmu rohkem kui 4000 väikesele lugejale.

Rohkem infot konkursi tingimuste ja loovkirjutamise töötubade kohta leiab Tallinna Keskraamatukogu Lastelehel: https://keskraamatukogu.ee/lasteleht/

Jutukonkursi läbiviimist toetavad Eesti Kultuurkapital ja Rahvakultuuri Keskus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.