"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
video Aleksander Sibulale pühendatud erialapäev keskendub sellel aastal valeinfole (0)
04. november 2022
Foto Mats Õun

Reedel, 4. novembril toimub Tallinna Keskraamatukogus traditsiooniline Aleksander Sibulale pühendatud raamatukoguhoidjate erialapäev “Kui pikad on vale jalad? Raamatukogud võitluses valeinfoga”, mille vestlusringi saab kuulata veebiülekande vahendusel.

Kell 10.45 algavas vestlusringis arutletakse valeinfo tekkemehhanismide ja levimisviiside üle, vaadeldakse valeinfot psühholoogilisest aspektist ning vahetatakse mõtteid raamatukogude rollist valeinfo leviku tõkestamisel. Vestlusringis “Valeinfo ja raamatukogud” arutlevad teema üle Ekspress Meedia uuriva toimetuse juht ja tunnustatud ajakirjanik Holger Roonemaa, psühholoog Kätlin Konstabel, Tartu Ülikooli ühiskonnateaduste instituudi arendusspetsialist ja meediauurija Maia Klaassen, Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonispetsialist Maarja Punak ning Eesti Raamatukoguhoidjate Ühingu esinaine ja Tallinna Tehnikaülikooli raamatukogu arendusjuht Tuuliki Tõiste. Vestlusringi juhib Tartu Ülikooli ühiskonnateaduste infovastupidavuse nooremteadur ja digipädevuse ekspert Diana Poudel.

Erialapäeva vestlusringi saab jälgida Tallinna Keskraamatukogu YouTube  ja Facebooki kanalil. 

Erialapäeva läbiviimist toetab Kultuuriministeerium.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.