"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
19. aprillil kell 18 Pirita ootab kohtuma ajaloolase David Vsevioviga (0)
12. aprill 2022
David Vseviov. Foto: Ilja Matusihis

„Järgmise teisipäeva õhtul on linlased oodatud Pirita raamatukokku. Teretulnud on kõik, keda huvitab ajalugu, aga ka need, kes soovivad saada rohkem taustateadmisi Venemaa teemadel. Tulemas on põnev loeng ajaloo mõistmisest ja Venemaast, mille peab ajaloolane David Vseviov,” sedastas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Teisipäeval, 19. aprillil kell 18 toimub Pirita raamatukogus ajaloolase ja õppejõu David Vseviovi loeng. Ajaloolane ja õppejõud David Vseviov räägib Venemaast põnevate faktide ja seoste kaudu.

Kohtumised kultuuritegelaste ja huvitavate persoonidega on Pirita raamatukogus pikaajaline traditsioon, mis koroonaajal soiku jäi, kuid nüüd on taas oodata hulka kaasahaaravaid ettevõtmisi.

Kohtumisel osalemiseks palutakse registreerida e-posti teel pirita@tln.lib.ee või tel 683 0955. Raamatukogu asub Metsavahi tee 19.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.