"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Eesti Keskerakonna peasekretärina jätkab Andre Hanimägi (0)
14. august 2022
Dmitri Povilaitis

Eesti Keskerakonna uus juhatus otsustas esimehe Jüri Ratase ettepanekul pikendada lepingut peasekretär Andre Hanimäega.

“Tänan juhatust usalduse ja büroo töötajaid senise eduka koostöö eest. Töö Eesti suurima ja vanima erakonna peasekretärina on pakkunud kohati ületamatuna näivaid väljakutseid, kuid üheskoos pingutades oleme ka kõige keerulisemad olukorrad lahendanud. See annab kinnitust, et Keskerakonda kuulub rohkem kui 14 000 ühtehoidvat liiget,” lausub Andre Hanimägi.

Peasekretäri sõnul hakkab töö 2023. aasta parlamendivalimiste valimisplatvormi ja valimisnimekirjade koostamisega jõudma lõpusirgele. “Viimastel kohalike omavalitsuste valimistel saavutas Keskerakond esikoha, sama kõrged on meie eesmärgid ka tuleva aasta Riigikogu valimistel. Laupäeval Tartus toimunud kongressil kogetu annab kindlust, et Keskerakonnas on palju motiveeritud liikmeid, kellele läheb erakonna käekäik korda ja kes soovivad igakülgselt panustada,” ütleb Andre Hanimägi.

Andre Hanimägi nimetati Keskerakonna peasekretäriks 2021. aasta jaanuaris. Eelnevalt on ta töötanud Haabersti linnaosa vanemana, Keskerakonna avalike suhete juhina, Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni nõunikuna ja Pirita Linnaosa Valitsuse avalike suhete nõunikuna.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.