"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Noor triatleet võitis Euroopa karikaetapil 2. koha (0)
17. juuli 2023
Georg Rasva Jaanus Lensment/Delfi Meedia/Scanpix Baltics

Gregor Rasva sai pühapäeval Leedus Panevežyses triatloni juunioride Euroopa karikaetapil sprindidistantsil teise koha ja segateatevõistluses võitis Eesti võistkond esikoha, vahendas BNS.

Meesjuunioride klassis võidutses horvaat Gabriel Barac ajaga 27 minutit ja 31 sekundit. Mõned päevad tagasi juunioride maailmameistrivõistlustel 17. koha pälvinud gregor Rasva finišeeris teisel kohal, kaotades võitjale 11 sekundiga. Lõpuspurdis alistas eestlane ungarlase Marton Kropko.

Võistkondliku segateatevõistluse võitis Eesti esimene tiim koosseisus Gregor Rasva, Liis Kapten, Robin Randoja ja Etriin Etverk koguajaga üks tund, 17 minutit ja 43 sekundit. Teisena finišeeris Soome esimene tiim, kaotades eestlastele ühe minuti ja 18 sekundiga ning kolmandana Läti esimene tiim, jäädes eestlastest maha ühe minuti ja 40 sekundiga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.