"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mitmel kesklinna ristmikul aitavad liiklust suunata reguleerijad (0)
11. märts 2024
ABIKS. Raskes olukorras tuled tänavatele liiklusreguleerijad. Foto: Ilja Matusihis

Nädal tagasi taaskäivitunud Vanasadama trammitee ehitustöödega kaasnenud liikluskorralduse muudatustest tingitud keerulised liiklusolud hakkavad järk-järgult stabiliseeruma, kuid mitmel ristmikul on tipptunnil jätkuvalt abiks ka reguleerijad.

Täna on reguleerija hommikuse ja õhtuse tipptunni ajal Reidi tee, Jõe ja Ahtri tänava ristmiku piirkonnas ning tipptunnivälisel ajal Kai ja Sadama tänaval, et aidata suunata sadamasse suunduvat liiklust. Õhtusel tipptunnil aitavad reguleerijad liiklust suunata Viru ringil ning Toompuiestee ja Tehnika tänava ristmikul.

Seda, kas reguleerijad jätkavad ristmikel tööd ka järgnevatel päevadel, otsustatakse vajaduspõhiselt liiklusolukorrast lähtuvalt.

Ehitusaegse soovitusliku ümbersõidu skeemid leiab Vanasadama trammitee rajamise kodulehelt.

Trammiliiklus uuel trassil on kavas käivitada tänavu sügisel, kuid objekti lõplik valmimine jääb 2025. aasta algusesse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid